Διάλεξη του Επίκουρου Καθηγητή Δημοσθένη Κακλαμάνου στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Στο πλαίσιο του Επιστημονικού Colloquium του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που έλαβε χώρα στις 30/10/2019, ο Επίκουρος Καθηγητής Δημοσθένης Κακλαμάνος έδωσε Διάλεξη με θέμα: «Πρόσωπα και τάσεις στην Αγιολογία του 11ου και 12ου αιώνα».

 

 

 

 

 

 

 

 

Εισήγηση της αναπληρώτριας καθηγήτριας κ. Σουλτάνας Λάμπρου στο Β΄ Αγιολογικό Συνέδριο με θέμα “Ανατολική Θράκη-Τόπος Αγίων. Οσία Παρασκευή η Επιβατηνή. Άγιος Νεκτάριος, 100 χρόνια από την κοίμησή του (1920-2020)”

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Ιερός Ναός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής Νέας Πεντέλης διοργάνωσαν στις 13-20 Οκτωβρίου 2019 το Β΄ Αγιολογικό Συνέδριο με θέμα “Ανατολική Θράκη-Τόπος Αγίων. Οσία Παρασκευή η Επιβατηνή. Άγιος Νεκτάριος, 100 χρόνια από την κοίμησή του (1920-2020)”. Στο Συνέδριο συμμετείχε και η αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Σουλτάνα Λάμπρου με εισήγηση με θέμα “Οσία Παρασκευή η Επιβατηνή. Ιστορία και Γραμματεία“.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ