ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ ’68: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Η «ΚΙΝΕΖΑ» ΤΟΥ ΖΑΝ-ΛΥΚ ΓΚΟΝΤΑΡ

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ., τιμώντας την επέτειο των πενήντα χρόνων από τον Μάη του ’68, θα προβάλει την Τετάρτη, 6 Ιούνη 2018 και ώρα 19.00΄, την ταινία του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ «Η Κινέζα» (1967).

Την ταινία του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, που απέσπασε το βραβείο της Ειδικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος, κ. Κωνσταντίνος Δίγκας. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση για το περιεχόμενό της, στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο καθηγητής Σύγχρονης Πολιτικής και Κοινωνικής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., κ. Νικόλαος Σεβαστάκης, και ο αναπληρωτής καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Πολιτικής Φιλοσοφίας Α.Π.Θ και Πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, κ. Άρης Στυλιανού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ΄ ορόφου της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η προβολή της ταινίας «Η Κινέζα» (6/6) είναι ανοιχτή για το κοινό.

Posted in Ανακοινώσεις.