Διδασκαλία αναπλ. καθηγήτριας Άννας Καραμανίδου και επ. καθηγήτριας Σουλτάνας Λάμπρου στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Constantine the Philosopher της Νίτρας της Σλοβακίας

Στο πλαίσιο της συμφωνίας Erasmus+ του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ (επιστημονική υπεύθυνη: Σ. Λάμπρου) με τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Constantine the Philosopher της Νίτρας της Σλοβακίας (επιστημονικός υπεύθυνος: Jan Zozul’ak), μετακινήθηκαν για διδασκαλία (12/5/18 έως 20/5/18) η επίκ. καθηγήτρια Σουλτάνα Λάμπρου και η αναπλ. καθηγήτρια Άννα Καραμανίδου.

Κατά την παραμονή τους στη Νίτρα οι καθ. Σ. Λάμπρου και Άν. Καραμανίδου μαζί με συναδέλφους από τα Πανεπιστήμια της Νίτρας και της Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας ξεναγήθηκαν, μετά από σχετικό αίτημα του αντικοσμήτορος του Πανεπιστημίου Constantine the Philosopher, στην ιστορική Βιβλιοθήκη ρωμαιοκαθολικής μονής, στην οποία εδρεύει η Αρχιεπισκοπή της Νίτρας και βρίσκεται εντός του περίφημου Κάστρου της Νίτρας. Σημειωτέον ότι η Βιβλιοθήκη εδώ και χρόνια είναι κλειστή και η είσοδος σε αυτή επιτρέπεται μόνο στους σπουδαστές της ιερατικής ακαδημίας της εν λόγω μονής.